Bota al contingut principal

El diputat de Compromís responsable en temes d’indústria i ocupació, Fran Ferri, ha rebut este matí en el grup parlamentari de les Corts al comitè d’empresa de Galmed i a la secretària general de CCOO del Camp de Morvedre, Begoña Cortijo. En la reunió, el comitè ha informat de la situació actual de l’empresa i del pes específic que té en termes d’ocupació i també d’importància econòmica per al Camp de Morvedre i el País Valencià.

Hui, els representants dels treballadors han visitat a tots els grups parlamentaris, aprofitant la celebració del ple de les Corts. De fet, el portaveu de Compromís, Enric Morera, ha passat breument per la reunió per a manifestar el total suport de la coalició i que tota col•laboració té línia directa “mitjançant el nostre grup municipal a Sagunt, on Quico Fernández i Teresa Garcia estan des del primer moment a total disposició del comitè d’empresa, per evitar el tancament d’una fàbrica rendible i de la que viuen més d’un centenar de famílies del Camp de Morvedre”.

Els representants dels treballadors han lliurat un dossier informatiu de tota la situació de l’empresa a Fran Ferri, qui ha manifestat la total adhesió del grup a la declaració institucional que es vol consensuar a les Corts, amb el suport de tots els grups parlamentaris i que va en la línia del que ja s’ha consensuat en l’Ajuntament de Sagunt.

Segons Ferri, “anem a estar molt vigilants de les promeses que ahir li va fer el conseller Buch als treballadors de Galmed. Ens sembla molt bé que viatge a Alemanya per a defensar la continuïtat de la factoria de Sagunt però volem fets i no paraules i volem que Buch ens done comptes de totes les gestions, amb qui parla i què li han dit. Este és un tema de màxima importància, que afecta concretament al Camp de Morvedre però també al conjunt de la indústria del País Valencià i, per això, les accions del govern valencià han de ser transparents, concretes, clares i contundents i també, per això volem estar informats perquè en este tema anem totes les forces polítiques juntes, perquè no volem ni podem tolerar el tancament d’una empresa rendible a Sagunt”.