Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha afirmat hui que “rebutgem totalment les retallades que la Conselleria de Sanitat pensa portar a terme en el servei d’ambulàncies de diferents comarques d’Alacant perquè suposen un greu atac a l’assistència sanitària que reben milers de persones”.

Mollà ha indicat que “deixar sense un vehicle de Suport Vital Bàsic durant a la nit a un municipi com Crevillent, la reducció del servei en Alacant i Elx o les retallades d’horaris en els SAMU d’Alacant, La Vila i Oriola és una decisió que, òbviament, condemna els habitants d’estes ciutats a rebre una pitjor resposta en cas d’urgència”.

“Estes retallades en les ambulàncies van a traduïr-se en un augment del temps de resposta, un aspecte del que en moltes ocasions depèn la vida dels pacients i, en este sentit, exigim al conseller de Sanitat, Manuel Llombart, que es faça enrere amb estes mesures i garantisca un servei de qualitat per a la ciutadania”, ha afegit.

La diputada de Compromís ha recordat “la nefasta decisió que va prendre la Generalitat quan va decidir suprimir l’helicòpter d’emergències amb què comptaven les comarques d’Alacant, una mesura que els mateixos professionals van titllar de perillosa perquè impedia actuar adequadament en accidents o rescats”.

 

Mireia Mollà ha afirmat que “la mala gestió econòmica del PP l’estem pagant ara els ciutadans amb retallades en qüestions tan bàsiques com esta i per això des de Compromís li diem al Govern valencià que no anem a tolerar que carregue sobre la sanitat les conseqüències del seu malbaratament i la seua manca de previsió”.