Bota al contingut principal

El representant de Compromís en el Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, considera que les declaracions del ministre de l’Interior sobre els matrimonis homosexuals, “estan totalment fora de lloc i un ministre d’eixe ram no té perquè manifestar-se sobre eixos temes, ja que el seu deure és protegir als ciutadans i no ens està protegint de delinqüents fiscals, de corruptes i de defraudadores”

Segons Baldoví, “amb la que està caiguent, l’única cosa que deuria estar en extinció són els ministres intolerants, retrògrads i amb una incontinència verbal fora de lloc. Les declaracions de Fernández Díaz són un pot de fum d’un govern perdut i desorientat que vol desviar les mirades dels ciutadans dels temes reals i importants i en els quals l’executiu de Rajoy no està fent absolutament res”.
Per eixe motiu, des de Compromís han exigit “una rectificació, ja que un ministre ho és de tota la ciutadania i no pot anar pel món ofenent a un sector de la societat. El senyor Fernández Díaz deu una disculpa urgent i si no es produeix, ja és responsabilitat del president del govern apartar del càrrec a un ministre que demostra pensar i viure en un segle passat”.