Bota al contingut principal

La diputada d’Iniciativa i portaveu adjunta de Compromís Mireia Mollà ha registrat una pregunta en Les Corts per demanar explicacions al Consell per la paralització de la construcció del nou centre cultural de Benidorm.

Segons ha senyalat Mollà “els veïns i veïnes de Benidorm han mostrat la seua preocupació per la situació de les obres paralitzades d’este centre cultural ja que projecten deteriorament sobre els seus voltants, a més de la perillositat que suposa mantindre un obra inacabada durant molt de temps”.

“Des de Compromís –ha afegit la diputada- ens sumem a les exigències dels veïns i veïnes de la zona que reclamen la finalització de les obres per perjuí que la seua paralització té per a l’economia i el benestar del ciutadans del municipi”.

Per a Mollà “és vergonyosa la confusió que practica el govern de Francisco Camps entre els interessos de la Generalitat i els del Partit Popular. Perquè el que és evident es que darrere de la decisió de paralitzar les obres del nou centre cultural de Benidorm està el fet de què perderen l’alcaldia”.

“Este tipus de xantatges i venjances és inadmissible i dóna bona mostra del poc respecte que es té des del Partit Popular cap al nostre sistema democràtic”, ha conclòs la parlamentària ecosocialista.