Bota al contingut principal

El síndic de Compromís assegura que el president és el responsable del deute descontrolat, la pèrdua d’audiència i credibilitat i de la persecució sindical encetada contra els sindicalistes que han denunciat els casos d’assetjament sexual en l’ens valencià. Morera també assegura que el director general “no té cap cosa més important que no siga comparèixer en les Corts”.

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera (BLOC), considera que el president de la Generalitat ha d’actuar amb caràcter d’urgència en RTVV per ser “el culpable final i màxim responsable del que està passant en la radiotelevisió pública”. El parlamentari valencianista atribuïx a Camps “la pèrdua d’audiència, el deute descontrolat, la caiguda en picat de la credibilitat, de la persecució sindical i de la falta de suport al sector audiovisual valencià, que travessa una de les seues pitjors crisis per la nefasta política audiovisual del PP”.

Segons Morera, “la situació és desastrosa i catastròfica i demanem al president que prenga cartes en l’assumpte ja, hui mateix i que ordene un canvi total en la política de RTVV perquè s’aposte per un model de televisió propi, modern i plural”.

El parlamentari valencianista ha lamentat la persecució sindical iniciada per la direcció de RTVV per denunciar l’assetjament sexual que han sofert diverses treballadores de la casa. Segons Morera, “és trist vore com han encobert a un assetjador i és també molt trist que es perseguisca als delegats sindicals que han denunciat estos fets”.

Sobre la fugida de López Jaraba per a no comparèixer en les Corts, Morera considera que un director general de RTVV, “no té en la seua agenda res més important que no siga anar al parlament a donar comptes de la seua gestió. Si amb el poc temps que duu en el càrrec ja comença a fugir del control parlamentari només podem esperar que la situació de la nostra televisió pública empitjore i que aviat per falta de diners, d’audiència i de credibilitat, vorem el cartell de tancat”.