Bota al contingut principal

Les altes cotes de participació en les sectorials d’educació, sanitat, medi ambient, economia, cultura, de la dona i de la diversitat plantegen a Compromís la creació de noves àrees dedicades a les polítiques de benestar, d’ agricultura o de drets humans.

A les reunions sectorials assisteixen afiliats, especialistes en determinades matèries i ciutadans sense necessitat de militar en cap dels partits que integren Compromís per tal de debatre diverses qüestions. “Es tracta d’un conjunt de gent més o menys especialista en un àrea determinada que aportant el seu talent, les seues destreses i les seues propostes a la disposició de la coalició perquè es debaten  i es materialitzen en iniciatives, proposicions de llei etc”.

En total han participat més de 200 persones en les reunions que funcionen com a fòrums de discussió i generació d’idees i polítiques. La responsable de l’àrea de  sectorials, Maria Josep Ortega, explicava l’essència de les sectorials com “l’aportació de moltes intel·ligències al projecte que encarna aquesta coalició de persones i idees per a traçar nous camins en la política valenciana”.

La participació aconseguida avala la necessitat d’aquestos sistemes de funcionament i de generació de idees que son les sectorials i que,  “no han fet més que començar” ha afirmat la responsable de sectorials de la coalició – “ ja que hem rebut peticions per a crear més sectorials i cada volta son més nombroses en quan assistència ” ha afegit Maria Josep Ortega.