Anar directament a les notícies

L’èxit de les sectorials de Compromís es consolida després del primer Consell General

Publicat el en General

Les altes cotes de participació en les sectorials d’educació, sanitat, medi ambient, economia, cultura, de la dona i de la diversitat plantegen a Compromís la creació de noves àrees dedicades a les polítiques de benestar, d’ agricultura o de drets humans.

A les reunions sectorials assisteixen afiliats, especialistes en determinades matèries i ciutadans sense necessitat de militar en cap dels partits que integren Compromís per tal de debatre diverses qüestions. “Es tracta d’un conjunt de gent més o menys especialista en un àrea determinada que aportant el seu talent, les seues destreses i les seues propostes a la disposició de la coalició perquè es debaten  i es materialitzen en iniciatives, proposicions de llei etc”.

En total han participat més de 200 persones en les reunions que funcionen com a fòrums de discussió i generació d’idees i polítiques. La responsable de l’àrea de  sectorials, Maria Josep Ortega, explicava l’essència de les sectorials com “l’aportació de moltes intel·ligències al projecte que encarna aquesta coalició de persones i idees per a traçar nous camins en la política valenciana”.

La participació aconseguida avala la necessitat d’aquestos sistemes de funcionament i de generació de idees que son les sectorials i que,  “no han fet més que començar” ha afirmat la responsable de sectorials de la coalició – “ ja que hem rebut peticions per a crear més sectorials i cada volta son més nombroses en quan assistència ” ha afegit Maria Josep Ortega.