Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís considera que el govern valencià que presidix Francisco Camps, “no és un govern de fiar perquè no paga ni en temps ni en forma i està ofegant a moltíssimes empreses proveïdores de la Generalitat, a les que deu diners des de fa més d’any i mig i això està suposant la fallida econòmica de mercantils, el tancament d’empreses i l’acomiadament de molts treballadors. En definitiva, la morositat de la Generalitat i les seues empreses està ofegant a l’economia productiva valenciana”.

El líder valencianista ha tornat a exigir al govern de la Generalitat que complisca amb la legalitat vigent i ha recordat que a principis de l’any 2009, “el PP va votar en contra d’una proposta nostra perquè el Consell pagara en 60 dies, tal com exigix la Llei 3/2004 de 29 de desembre de lluita contra la morositat en les operacions comercials”.

L’alta morositat de la Generalitat i les informacions aparegudes recentment als mitjans de comunicació valencians, “deixa clar que el govern de Camps no pot finançar els seus deutes i el regal que ha fet de les dos principals caixes d’estalvi de la nostra terra pot deixar la tresoreria de la Generalitat en una situació molt preocupant”, segons Morera.

“El govern valencià no té crèdit, balafia els nostres recursos i no atén les necessitat econòmiques de la nostra societat. En poc de temps s’ha gastat 211 milions d’euros en la Fórmula 1 quan Camps va dir que no ens costaria un euro. El president ens ha mentit, perquè no ha estat així i, a més, no genera confiança perquè no compleix el que ha promés”, ha declarat el portaveu de Compromís en les Corts Valencianes.

Morera considera que el Consell de Camps passa per un moment molt delicat perquè “un govern que no pot finançar el seu deutes no pot regalar les seues caixes d’estalvi i per això pensem que cal aturar el  procés de fusió de les caixes valencianes ja que si va endavant, ens quedarem en pitjor situació perquè perdrem fins i tot l’obra social cobreix les carències d’un govern que ens ha endeutat en excés”.