Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que les últimes informacions del cas Nóos, “impliquen molt més d’una forma més profunda a membres de la cúpula del govern valencià”. Morera ha fet aquestes declaracions després que Diego Torres haja donat més importància a la persona d’Esteban González Pons, membre del Consell de Francisco Camps en ple apogeu dels negocis d’Iñaki Urdangarín amb el govern valencià del PP.

Segons Morera, “és evident que Esteban González Pons tenia un paper més executiu, més de direcció, d’acord amb les últimes dades revelades pel senyor Diego Torres i els correus electrònics que impliquen a membres del govern valencià de Francisco Camps. Per eixe motiu, el senyor González Pons ha de donar més explicacions i ha d’explicar tot el que sap respecte a un cas de saqueig de les arques públiques valencianes”.

El síndic de Compromís considera que si González Pons, “era l’encarregat d’organitzar tot el referent a uns Jocs que mai es van celebrar però que ens van costar molts diners a les valencianes i valencians, té l’obligació moral i la responsabilitat política d’explicar tota la veritat i assenyalar d’un en un als culpables d’aquesta lamentable trama que només ha servit per a llevar-nos els diners públics que avui ens manquen per a l’educació, per a la seguretat, per a la protecció dels boscos que se’ns cremen, per a la dependència o per a pagar als proveïdors que mai paga la Generalitat”.