Anar directament a les notícies

Mollà: “A més de desmostrar-se incapaç de solucionar la crisi, el Govern del PP es burla dels aturats dient que estes són les millors xifres en cinc anys”

Publicat el en Economia i Ocupació

La diputada de Compromís Mireia Mollà, portaveu d’Economia al grup parlamentari, ha afirmat hui que “el Govern del PP, a més de demostrar-se incapaç de posar solució a una crisi que al nostre territori es tradueix ja en 727.500 persones en l’atur, es burla dels aturats al tractar com positives estes dades”. 

Mollà, que ha realitzat estes declaracions en conèixer els resultats de l’Enquesta de Població Activa (EPA) del primer trimestre de 2013, ha assegurat que “les paraules del conseller d’Economia, Máximo Buch, en les que afirma que estes dades són les millors en cinc anys suposen una insult a la ciutadania i, en especial, als centenars de milers de persones que formen part de les llistes de l’atur”. 

La diputada de Compromís ha apuntat que “les declaracions de Buch resulten totalment allunyades de la realitat, si tenim en compte que el País Valencià és la segona autonomia en augment de l’atur en este primer trimestre de l’any, que la xifra d’ocupats ha descendit en més de 27.000 persones i que l’atur ha augmentat un 3,91 per cent respecte el trimestre anterior”.

“És lamentable que el conseller d’Economia es dedique a emprar arguments fal·laços, en lloc de preocupar-se per donar solució a una situació que lluny de millorar, demostra que les polítiques que estan aplicant-se des dels diferents governs no fan més que agreujar el problema de l’atur”, ha destacat.

En este sentit, Mireia Mollà ha defensat la necessitat de “posar en marxa mesures per crear una ocupació estable i de qualitat, frenar la sagnia de l’atur juvenil, recuperar la inversió pública i, en definitiva, reactivar l’economia i acabar amb este escenari de desocupació i desmantellament de l’estat de benestar que és clarament insostenible”.

 • jesus ruiz defez

  hombre a ver que van a decir si no, a ellos les va de maravilla tienen trabajo fijo cobran todos los meses
  estan amparados por la ley pueden hacer y deshacer asu antojo.nombran a los jueces a dedo.
  no tienen ninguna responsabilidad politica se amparan en la disciplina de partido que es igual a dictadura de
  partido, a la emigracion la llamanMOVILIDAD EXTERIORcuando todos sabemos que es MISERIA INTERIOR.
  pienso que para empezar a arreglar esto lo primero y primordial es separar el poder politico del judicial
  a partir de ahi reformemos leyes y la constitucion.adecuemoslas a los tiempos.LAS LEYES SE HICIERON PARA ELHOMBRE, NO EL HOMBRE PARA LAS LEYES.necesitamos politicos con devocion ,no mediocres.
  personas que quieran servir a su comunidad,region,pais en definitiva a otras personas.
  necesitamos politicos que le digan a europa NO ESE NO ES EL CAMINO ,NO PODEMOS NI DEBEMOS QUITARLE EL PAN A LAS PERSONAS PARA LLENAR EL BOLSILLO DE LA BANCA.