Bota al contingut principal

La diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha qualificat d’extremadament preocupant l’augment de 1.672 persones aturades al País Valencià durant el passat més d’abril, dades conegudes hui, que situen el nombre d’aturats, segons les oficines públiques d’ocupació, en 592.797 persones.

 Per a Mollà, “el fet de què la nostra autonomia, juntament amb Canàries, haja experimentat un augment de l’atur mentre a la resta de l’estat s’haja produït una lleu baixada evidencia que la mala gestió del govern del PP al territori valencià està agreujant la nostra situació econòmica”.

 “A més de no aportar cap tipus de mesura que fomente la creació d’ocupació hem de suportar declaracions insultants com les de fa uns dies del conseller d’Economia, Máximo Buch, valorant positivament les desastroses dades de l’EPA del primer trimestre del 2013, afegint que en el segon trimestre millorarien. Doncs abril ja forma part del segon trimestre i  l’atur continua augmentant”.

 Segons la diputada de Compromís “el govern del PP és incapaç de donar solució a una situació que lluny de millorar, demostra que les polítiques que estan aplicant-se des dels diferents governs no fan més que agreujar el problema de l’atur”.

 En este sentit, Mireia Mollà ha defensat la necessitat de “posar en marxa mesures per crear una ocupació estable i de qualitat, frenar la sagnia de l’atur juvenil, recuperar la inversió pública i, en definitiva, reactivar l’economia i acabar amb este escenari de desocupació i desmantellament de l’estat de benestar que és clarament insostenible”.