Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “la Conselleria d’Educació ha traspassat tots els límits, després de provocar que els alumnes del col·legi alacantí Illa de Tabarca s’hagen quedat sense menjador a causa dels impagaments que manté amb l’empresa que presta el servei”.

Mollà ha indicat que “la consellera d’Educació, María José Catalá, ha consentit que s’arribara a esta situació en un col·legi que, a més, acull a xiquets i xiquetes en risc d’exclusió social i als que, per tant, els afecta de manera més greu la supressió d’este servei de menjador, doncs no sempre tenen garantit el menjar a casa”.

“Estem parlant de deixar a uns xiquets sense dinar, un fet totalment intolerable, davant el que la Conselleria només ha respost en l’últim moment i d’una manera molt tímida, ja que únicament s’han compromès a pagar una part del deute pròximament”, ha assenyalat.

La diputada de Compromís ha apuntat també que “estos alumnes i les seues famílies en perill d’exclusió social pateixen especialment les retallades en l’educació que el Govern valencià porta temps practicant i ara es veuen abocats a esta situació límit, a causa de la desídia de la Generalitat”.

Mireia Mollà ha afirmat que “estes són les conseqüències de la nefasta gestió econòmica del Govern del PP i de la seua escassa preocupació per un servei bàsic com és l’educació pública, que ja van començar a desmantellar abans que començara la crisi”.

 Per tot això, la diputada ha anunciat que “el nostre grup parlamentari va a demanar la compareixença de Català per a que explique un fet que mai s’hauria d’haver arribat a produir”.