Bota al contingut principal

El cap de llista al Congrés per Compromís – Podemos – EUPV – A la Valenciana, Joan Baldoví, ha demanat la dimissió del ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, després de conèixer les gravacions on el ministre i el director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso, conspiren per a incriminar a polítics d’altres partits en casos de corrupció.

“El que ha passat és gravíssim en una Democràcia i absolutament inacceptable. Un ministre que s’ha caracteritzat per intentar tapar la boca als ciutadans amb la infame Llei mordassa, i que sembla que es dedicava a instrumentalitzar a tot l’aparell de l’Estat en benefici electoral del seu partit, això hauria de ser una línia roja per a qualsevol demòcrata”.

“És una vergonya que a hores d’ara Fernandez Díaz no hi haja dimitit, com passaria en qualsevol país democràtic normal. Si ell no està disposat a deixar el seu càrrec per aquest escàndol, és el president del Govern qui té l’obligació de destituir-lo de manera immediata” ha conclòs Baldoví.