Bota al contingut principal

1. Ara hi ha més professorat per estudiant que mai (un per cada onze alumnes)

El rècord del Botànic que ens farà més sabuts (i preparats) gràcies a l’augment de docents (fins a arribar a 69.871, és a dir, 1.544 més que el curs passat) i una reducció de la ràtio d’alumnes per aula (22 per aula, molt per davall de la mitjana estatal)


2. Més de 228 milions d’euros per ajudar a persones aturades de llarga durada

Com l’experiència és un grau, s’han invertit més de 228 milions d’euros en ajudes a l’ocupació de persones aturades de llarga durada o majors de 30 anys, mitjançant el pla Avalem Experiència.


3. Sanitat universal (de debò)

Encara que a la dreta no li agrade, els drets fonamentals mai no poden ser un negoci.  Per això, ara qualsevol persona que ho necessite pot rebre atenció sanitària, perquè negar-li-la seria inhumà.


4. Ara hi ha 70.000 persones més dins del sistema d’atenció a la dependència

Sabies que ens hem convertit en un dels territoris on més ha avançat el sistema d’atenció a la dependència de tot l’Estat? Així ho assenyala l’informe de l’Observatori Estatal per a la Dependència, qui destaca el gran esforç que s’ha fet per a reduir les llistes d’espera i aconseguir la xifra més alta de persones beneficiàries en la nostra història, un detall que estem segurs que al PP se li oblida mencionar.


5. Educació gratuïta també per als més menuts

S’inicia el nou curs amb més de 14.000 places gratuïtes en escoletes infantils de 0 – 3 anys. D’aquesta forma, moltes famílies que abans no podien dur als seus xiquets i xiquetes a l’escola infantil tenen garantit aquest dret.


6. Ser trans (per fi) ja no es considera una patologia

Encara que semble mentira, abans de la “Llei Trans”, les persones transsexuals no només no tenien reconeguts tots els seus drets, sinó que eren considerades malalts mentals.


7. Augmenta la protecció del nostre patrimoni natural

Amb la nova Llei d’Espai Naturals Protegits reforcem en més de 300.000 hectàrees les àrees d’influència de la Xarxa de Parcs Naturals i millorem la preservació i protecció del nostre territori.


8. Les persones més vulnerables ja no han de pagar pels seus medicaments

S’ha eliminat el copagament farmacèutic perquè les persones amb una situació de vulnerabilitat ja no hagen de triar entre menjar o medicar-se.


9. Més de 5.400 joves han trobat la seua primera oportunitat laboral gràcies al Pla Avalem Joves

Perquè trobar feina sense experiència pot ser missió impossible, amb aquest pla d’ocupació s’ajuda als menors de 30 anys a millorar la seua experiència i “engrossar” el seu CV.


10. Hem passat dels barracons a les escoles de veritat

Mentre amb el PP més de 8.000 xiquetes i xiquets estudiaven en barracons, amb el Botànic més de la meitat d’eixos alumnes ja estudien en aules dignes i la resta té el seu col·legi en construcció.


11. Es duplica el pressupost per a la producció ecològica i s’impulsa una oportunitat de treball per als joves

Perquè volem un camp sostenible i amb futur, s’ha invertit més de 45 milions d’euros en ajudes per a joves agricultors i agricultores i s’ha duplicat el pressupost per a l’agricultura ecològica, posicionant-nos com el territori on més ha augmentat aquest sector de tot l’Estat.


12. Tornem a tindre una TV per a enterar-nos del que passa a prop de nosaltres

Amb À Punt bambem per casa amb Miquel Gil i el Botifarra, encertem quin poble té el campanar més alt i els dibuixos parlen la nostra llengua. Tot això tan senzill que no podíem fer fins ara perquè el PP ens va convertir en l’únic territori amb llengua pròpia que no tenia mitjans de comunicació propis.


13. Una Renda d’Inclusió per a lluitar contra l’exclusió social i l’empobriment

Més de 120.000 persones es beneficiaran de la Renda Valenciana d’Inclusió (i no, entre ells no estan els “Amiguitos del alma” de l’anterior govern)


14. S’ha reduït l’IRPF a més d’1,6 milions de valencianes i valencians

1.600.000 ciutadans paguen menys IRPF gràcies a les deduccions aprovades pel Govern del Botànic que fa que les rendes més altes assumisquen la major part de l’esforç fiscal.


15. SATAN treballa per a la Generalitat (literalment)

Perquè més val prevenir que curar, el Botànic posa en marxa el programa big data SATAN (Sistema d’Alertes, Anticorrupció i Transparència) per evitar la corrupció abans de que succeïsca.