Bota al contingut principal

La coalició Compromís ha organitzat una jornada de formació per a demà dissabte en el Centre Octubre de València, on, a partir de les 10 del matí es debatrà sobre polítiques verdes als ajuntaments per al foment de l’ocupació.

Segons explica el membre de la candidatura autonòmica de Compromís Juan Ponce “la base d’esta jornada serà l’anàlisi del Green New Deal, que és un projecte del Partit Verd Europeu per a passar de l’economia actual especulativa i consumista a una economia verda i sostenible”.

“La principal preocupació dels valencians i valencianes és trobar treball o mantindre el que tenen i per a fer front a la problemàtica de l’augment de l’atur existeixen formes innovadores de crear ocupació verda que han sigut provades amb molt bons resultats en països com Alemanya o França”.

Segons Ponce “el nostre objectiu és que es fomente el treball intensiu en mà d’obra i baix en consum d’energia, la qual cosa ens farà estalviar diners i ens farà resistents a l’increment del preu del petroli amb la qual cosa les empreses seran més competitives”.

“Volem que l’economia valenciana siga capdavantera en producció neta, en eco eficiència energètica i en agricultura biològica. Açò ajudarà a crear una economia sòlida, sostenible i estable”, ha conclòs el candidat de Compromís.