Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que les xifres de desocupació de febrer, “continuen sent una mala notícia i confirmen que el president Camps té un missatge buit que no es creu ni ell. Ens va prometre que seríem els primers en eixir de la crisi, i cada mes els números confirmen que estem més enfonsats perquè ni ell ni el seu govern estan fent res per posar solucions a un dels problemes més greus que té la societat valenciana”.

Segons Morera, “el Consell no fa res, no sap fer i no pensa fer res i prova d’això són les 12.640 persones a les quals ha de donar explicacions Camps, sense carregar les culpes sols a les nefastes polítiques de Zapatero. Encara recordem les paraules d’una de les darreres sessions de control de l’any passat, on va prometre 5.400 llocs de treball en 2011, suposem que seria l’estimació de gent que van a col·locar en empreses i fundacions públiques perquè la realitat del carrer és ben diferent i són moltes persones les que perden el seu lloc de treball o es veuen obligades a tancar el seu negoci”.

Per al dirigent valencianista, l’augment de l’atur al segon mes de 2011, “és la continuïtat d’un govern paralitzat, que sols pensa en atacar a l’oposició per a defensar-se de les múltiples causes obertes amb la justícia i això qui ho està pagant són les ciutadanes i ciutadans, que sols volen governs responsables i que treballen per millorar la catastròfica situació que tenim i que, per descomptat, no fa el govern de Camps”.

Des de Compromís han assegurat que el cap de Consell, “no pot continuar mirant cap a altre costat, amagant-se, donant excuses poc creïbles i donant l’esquena a més de mig milió de persones sense treball. I de moment sols està fent això”, segons Morera.