Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera ha participat en una roda de premsa a Benicarló amb el seu company de grup parlamentari, Josep Maria Pañella i amb el candidat del BLOC a l’alcaldia del municipi, Ricardo Mascarell. Morera ha aprofitat la seua intervenció per a llançar un missatge optimista i diu que la Coalició Compromís en les eleccions autonòmiques tindrà “un molt bon resultat el proper 22 de maig perquè nosaltres oferim honradesa i treball i perquè volem ser l’alternativa que moltes persones progressistes volen i no tenen en l’actualitat amb el PSOE valencià”.

Morera ha animat a eixos votants socialistes que no pensen acudir a les urnes el 22 de maig perquè ho facen i donen suport a la Coalició Compromís, “perquè nosaltres estem en el territori, perquè nosaltres defensem els interessos d’esta terra i no tenim un doble llenguatge, com PP i PSOE, que diuen unes coses ací però després diuen altres a Madrid”.

En clau local, el parlamentari valencianista ha criticat la marginació continuada i manifesta que pateix el Baix Maestrat i ha recordat que el Rodalia des de Castelló no arriba “perquè el PSOE no vol, de fet ni ho contempla en el Pla de Rodalia que va presentar l’any passat, i el PP tampoc va tindre cap voluntat de fer-ho quan podien ni pressionen perquè siga realitat”. Per a Morera, “és una prioritat, com tantes altres que fan falta perquè beneficien els ciutadans i ciutadanes del Baix Maestrat i que nosaltres estem defensant en les Corts Valencianes i que continuarem defensant després del 22 de maig en totes les institucions en les que anem a estar presents”.

El diputat de Compromís per les comarques de Castelló, Josep Maria Pañella, ha denunciat l’engany del PP amb el tema de les prospeccions petrolieres. Segons ha denunciat Pañella a Benicarló, “el PP ara està a favor de les prospeccions, no ha votat en contra d’estes en el Senat i ara Aznar les recomana i això tindrà greus conseqüències per a l’economia local de Benicarló i d’altres poblacions costaneres de la zona que tenen una important activitat pesquera”.

Per la seua part, el candidat a l’alcaldia de Benicarló pel BLOC, Ricardo Mascarell, ha estat molt contundent i ha assegurat que els resultats dels valencianistes en les properes eleccions locals, “serà el millor de la història”. Mascarell ha assegurat que, després del 22 de maig, “la primera mesura que faré com alcalde serà reduïr el sou de tots els regidors un 50%, i amb ,l’altra meitat anem a crear llocs de treball directes al municipi. No està clar que un partit com el PP haja cobrat en salaris en una legislatura vora de 1,2 milions d’euros  i el que han demostrat és que van a per un sou i no a treballar per Benicarló. Nosaltres som benicarlandos i valencianistes i anem a treballar per millorar la nostra ciutat perquè en la nostra llista ningú va pel sou i pels diners, va per fer faena i tirar el poble endavant perquè sols ens interessa Benicarló”.