Bota al contingut principal

El cap de llista de Compromís per les comarques castellonenques, Josep Maria Pañella, considera que són “lamentables” les excuses “de mal pagador que ens està donant el govern central amb l’alta velocitat. El PSOE ha caigut en la mateixa follia megalòmana del PP i estan pensant més en com fer que arribe l’AVE per a tindre una gran inauguració que en solucionar els greus problemes de comunicació que patim a la província i que comencen pels trens de rodalia”.

Segons Pañella, “és un insult que en l’any 2011 encara continuem reivindicant un rodalia que unisca la capital de la província amb Vinaròs. Els diferents governs centrals mai han tingut voluntat de comunicar bé les comarques del Nord del País Valencià i ara la seua única obsessió és l’AVE, com si eixe tren anara a solucionar tots els nostres problemes”.

El cap de llista de la coalició valencianista, progressista i ecologista ha assenyalat que des de Compromís tenen prioritats de govern per a executar després del 22 de maig, entre les que estan les millores en infraestructures i la posada en marxa de tota la maquinària política per aconseguir, en un termini de temps curt, l’execució de les línies Castelló–Vinaròs i Castelló–Vall d’Uixó-Sogorb.