Bota al contingut principal

El màxim representant de Compromís ha participat este matí en la manifestació del 1er de Maig convocada pels sindicats a la ciutat d’Alacant. En eixa marxa, Enric Morera ha assegurat que des de la Coalició Compromís van a garantir la continuïtat dels llocs de treball públic que vol eliminar el PP si continua manant en la Generalitat Valenciana.

El candidat valencianista ha recordat que allò que sobra en l’administració autonòmica “són els 15.000 llocs de treball que s’han atorgat per una simple entrevista o per tindre carnet, o ser conegut d’algú. Eixos ens costen molts diners a les valencianes i els valencians, no són productius i per això nosaltres ens comprometem a que si s’ha d’aprimar l’administració valenciana a partir del 22 de maig siga per eixa via i no per la dels empleats públics valencians, que han estat castigats amb una retallada de salari per culpa de les polítiques de dreta de Zapatero i del PSOE i ara el PP de Camps els amenaça amb despatxar-los”.

Morera ha recordat que la nòmina de persones “col·locades a dit” en fundacions i empreses públiques, com també en conselleries, “és molt elevada i això si que està creant un greu problema a les arques públiques valencianes. Nosaltres ens oposem i ens oposarem fins les últimes conseqüències de que es puguen acomiadar a funcionaris valencians perquè ells no tenen la culpa d’un govern incompetent que no ha sabut gestionar els recursos públics i si sobra algú és Camps i tots els seus consellers, que pel bé del País Valencià no han de continuar en el palau de la Generalitat perquè del contrari continuaran destruint més llocs de treball”.