Bota al contingut principal

Nomdedéu recorda que Moliner, a instància de Compromís, va anunciar que convocaria d’urgència el Consell d’Administració, però encara no s’ha enviat la convocatòria.

El portaveu de Compromís en la Diputació, que va destapar el pla encobert del PP per privatitzar serveis oncològics, es reunix amb treballadors del centre i traslladarà les seues propostes al consell d’administració.

Nomdedéu suma la seua rúbrica a la campanya de firmes contra la privatització iniciada pels treballadors de l’Hospital Provincial.

El portaveu de Compromís en la Diputació de Castelló, Enric Nomdedéu, s’ha reunit hui en l’Hospital General de Castelló amb metges i treballadors dels diversos serveis d’Oncologia del centre hospitalari amb l’objectiu de conéixer les seues inquietuds. Nomdedéu, que ‘va destapar’ en el ple de la Diputació del dimarts el “pla ocult del PP per a privatitzar els servicis de medicina nuclear i proves de detecció del càncer”, s’ha compromés davant dels treballadors del centre hospitalari a “traslladar al consell d’administració de l’Hospital Provincial totes les propostes, alternatives i plantejaments dels treballadors per a tractar d’evitar la privatització”.

De fet, Nomdedéu ha mostrat la seua preocupació pel fet que Compromís encara no s’haja rebut la convocatòria per a la celebració del dit consell. “En el ple de la Diputació vàrem aconseguir que Moliner es comprometera a convocar d’urgència el Consell d’Administració, però encara no s’ha rebut res i ens temem que la direcció del centre estiga traçant una estratègia per a dilatar el debat fins passades les festes nadalenques”.

Nomdedéu ha dit, a més, que “tenim coneixement que des de la direcció de l’Hospital s’està sospesant la possibilitat de convocar un consell però deixar fora de la convocatòria el punt de la privatització”. En este sentit, Nomdedéu ha manifestat que “per a Compromís la sanitat pública és una prioritat estratègica. Per això, considerem intolerable qualsevol estratègia de dilació i d’ocultació per part de la direcció del centre, que porta mesos negociant amb opacitat una privatització”.

Nomdedéu lamenta que l’opinió pública i els milers de pacients dels servicis d’Oncologia del Provincial s’hagen hagut d’assabentar dels intents de privatització del PP gràcies a un informe al que ha tingut accés Compromís. “Considerem que en este tema capital es necessita transparència, capacitat de diàleg i de negociació per a evitar que s’externalitze un servici rendible i modèlic que atén a milers de persones”.

Per este motiu, el portaveu de Compromís en la Diputació ha sumat la seua rúbrica en la campanya de firmes iniciada pels treballadors del centre per a oposar-se a la privatització i apel·la a tots els pacients i ciutadans preocupats per la sanitat pública de Castelló que s’acosten a l’Hospital Provincial i firmen perquè no es privatitze el servei.