Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “registrarem una bateria de preguntes parlamentàries per a que la Conselleria de Sanitat done explicacions sobre el col·lapse que estan patint els hospitals de Sant Joan i Alacant per la manca de llits i de personal”.

 

Mollà ha indicat que “en el cas de Sant Joan estes mancances provoquen que els pacients estiguen amuntegats en el corredor d’Urgències, sense cap tipus d’intimitat, i, a més, molts pacients són reubicats independent de la seua malaltia, de manera que es barregen tot tipus de patologies”.

 

“Però si tenim en compte que existeixen més de 40 llits sense utilitzar des del mes de maig la situació es fa del tot incomprensible i intolerable i, per tant, exigim al conseller de Sanitat, Manuel Llombart, que done explicacions immediates al respecte”, ha destacat.

 

Alhora, la diputada de Compromís ha apuntat que“volem que el conseller també ens aclarisca la situació de l’Hospital General d’Alacant, on es preveu tancar quatre plantes en els pròxims mesos, tot i que la població d’esta àrea metropolitana en els mesos d’estiu augmenta de manera molt considerable”.