Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra ha denunciat la falsedat que està suposant la política d’austeritat i eliminació d’alts càrrecs anunciada pel President Fabra, “ja que en realitat s’està realitzant una política de canviar de lloc els endollats del PP, llevant-los d’un organisme públic per a posar-los en un altre”.

Segons Oltra “esta pràctica està empitjorant encara més la situació de la Generalitat perquè estan llevant als professional amb experiència i capacitació per a posar alts càrrecs del PP que s’havien quedat sense lloc en esta farsa que han muntat per intentar aparentar una austeritat que no existeix”.

“Podem trobar exemples clars del que estem denunciant en els nomenaments que ha realitzat fins el moment el govern de Fabra. Eixe és el cas de Javier Molins, alt càrrec a RTVV, on exercia com a director de comunicació, qui és cessat a la radiotelevisió pública i seguidament s’incorpora a l’IVAC on se li crea ex profeso un càrrec de direcció de comunicació que fins aleshores no existia”.

“En Compromís –ha afegit Oltra- tenim constància de què el nomenament de Molins ha creat malestar dins de l’IVAC on hi ha treballadors en condicions precàries, es rebaixen salaris i s’amortitzen llocs de treball acomiadant a gent mentre s’incorpora un alt càrrec totalment innecessari”.

“Una situació semblant ha ocorregut amb Carolina Salvador, qui en este ball d’alts càrrecs del PP li ha tocat ser ara directora-gerent de l’IVADIS després de cessar-la com a directora general en la Conselleria de Governació. Salvador a més amb la cara dura i poca vergonya d’apujar-se el sou només arribar al seu nou càrrec per a equiparar-lo al que cobrava a Governació mentre estan produint-se retalls pressupostaris a l’IVADIS i es paga amb retard als treballadors i treballadores d’este organisme”, ha conclòs Oltra.