Anar directament a les notícies

Mas: “Ara cal que el Corredor Mediterrani s’execute el més prompte possible per reactivar la nostra economia”

Publicat el en Economia i Ocupació

La candidata de Compromís-Equo al Congrés per Alacant, Aitana Mas, ha assegurat hui que “estem d’enhorabona després que la Comissió Europea haja designat com a eix ferroviari prioritari el Corredor Mediterrani, amb Alacant inclosa” i ha assenyalat que “ara cal reivindicar la ràpida execució de les infraestructures pendents per a que aquest corredor siga una realitat el més prompte possible”.

“Podem dir que en aquest cas ha triomfat la lògica i Alacant, així com València i Castelló, comptaran amb la inversió necessària per a posar en marxa unes infraestructures que són vitals per a explotar el seu potencial, reactivar la seua economia i fer-la més competitiva”, ha indicat la candidata de Compromís-Equo.

Per a Aitana Mas, “el Corredor Mediterrani és imprescindible per desenvolupar en aquest territori un model d’economia sostenible, que abandone l’economia especulativa i recreativa, i torne a impulsar les nostres indústries tradicionals, les faça competitives i assegure, a més, que els processos industrials siguen respectuosos amb el medi ambient”.

“Ja hem deixat escapar massa oportunitats a causa de les ambigüitats de PP i PSOE, que no s’han atrevit mai a apostar decididament per aquest territori, tot i que era el més adient per acollir el corredor que ens connectara amb Europa i per això, des de Compromís-Equo, exigim al Govern central que no es demore en la construcció de les infraestructures necessàries”, ha reivindicat la candidata de Compromís-Equo.

Per la seua banda, el candidat de Compromís-Equo al Senat per Alacant, Ignasi Bellido, ha destacat la importància de “veus com la nostra, que han defensat alt i clar la urgència d’un Corredor Mediterrani que incloguera Alacant, tal i com vam reclamar la setmana passada amb els candidats de Compromís-Equo per València i Castelló”.

“La nostra és una aposta decidida per les infraestructures sostenibles que reactiven la nostra economia i afavorisquen també el trànsit ferroviari de viatgers i per això volem també reclamar de nou la importància del tren de la costa i l’impuls de línies de rodalies entre Alcoi i Alacant i Alcoi i Xàtiva”, ha assegurat el candidat de Compromís-Equo al Senat.

 • Dentrtt

  Com alacantí estic molt content que el Corredor pase per Alacant. Per fi tenim una infraestructura que ens mereixem i que molta gent ha lluitat per ella i altres (PP-PSOE) han boicotejat durant molts anys.

 • Enric

  El Corredor ha de passar per Alacant, i tant, però AL més prompte possible! 😉 Visca Compromís!

 • Tonet

  Sense voler ser un desbaratafestes, voldria preguntar si ningú no s'ha plantejat els danys mediambientals i si açò al remat no suposarà més infraestructures, més producció i més trànsit, o siga, menys natura i més contaminació.

 • Iberut

  Les persones que habitem a les comarques centrals,estem demanant des de fa molt de temps una línea de tren amb condicions entre Xátiva i Alcoi i entre Alcoi i Alacant,ademés del tren de la costa entre Dénia i Gandía.Les comarques centrals també existim i som importants a la economía valenciana.