Bota al contingut principal

El síndic de Compromís, Enric Morera, ha registrat en Les Corts una sèrie de preguntes amb sol•licitud de resposta oral en comissió per a què el Consell responga sobre el cost del patrocini de la Generalitat al Masters Golf de Castelló i a l’Open 500 de tenis de València.

Segons Morera “volem saber on van a parar els diners dels valencians i valencianes perquè estem farts de què el govern del PP se’ls gasten en saraos. Tot apunta a què són més de tres milions d’euros el que costa el patrocini d’este torneig de golf del que Carlos Fabra és el gran valedor i pareix ser que huit milions en el torneig de tenis de València, quan els diners no arriben ni a les beques del menjador, ni a les bandes de música, ni a la llei de dependència”.

“És inadmissible que el govern d’Alberto Fabra continue apostant per la política recreativa que caracteritzà a l’anterior President Francisco Camps, que tan nefastes conseqüències ha portat a l’economia valenciana. Des de Compromís reclamem al Consell que deixe ja d’una vegada de gastar-se els diners en esdeveniments improductius que no aporten res a l’eixida de la crisi”.