Anar directament a les notícies

Enric Morera: “És inadmissible que el govern del PP continue gastant-se els diners en esdeveniments improductius”

Publicat el en Economia i Ocupació

El síndic de Compromís, Enric Morera, ha registrat en Les Corts una sèrie de preguntes amb sol•licitud de resposta oral en comissió per a què el Consell responga sobre el cost del patrocini de la Generalitat al Masters Golf de Castelló i a l’Open 500 de tenis de València.

Segons Morera “volem saber on van a parar els diners dels valencians i valencianes perquè estem farts de què el govern del PP se’ls gasten en saraos. Tot apunta a què són més de tres milions d’euros el que costa el patrocini d’este torneig de golf del que Carlos Fabra és el gran valedor i pareix ser que huit milions en el torneig de tenis de València, quan els diners no arriben ni a les beques del menjador, ni a les bandes de música, ni a la llei de dependència”.

“És inadmissible que el govern d’Alberto Fabra continue apostant per la política recreativa que caracteritzà a l’anterior President Francisco Camps, que tan nefastes conseqüències ha portat a l’economia valenciana. Des de Compromís reclamem al Consell que deixe ja d’una vegada de gastar-se els diners en esdeveniments improductius que no aporten res a l’eixida de la crisi”.

  • RobinHoodofSherwood

    Solució fàcil, pujar el coeficient de reducció a l'Impost de Successions del 99% al 110% Així, els valencians que es queden a sa casa cobrarán de l'Hisenda Autonòmica al heretar! Cap problema, ho paguem els que residim fora. Es pot pensar en pujar la tarifa. Es mooooolt constitucional, veritat? Així jo també em faig ric ….

  • lluis

    aquestes mal fetes a les nostres arques publiques la gent en general no les compren

  • En aquests moments, l'investigació i la sanitat al País Valencià esta corent el perill d'estiguir-se. Al Centre d'Investigació Príncipe Felipe, s'esta realizant un ERO que deixa a 108 treballadors al carrer, i proximadament l'Institut Valencià d'Investigacions Agraries també passará el mateix. Es inadmissible el gast que s'esta fent en esdeveniments solemnes com el torneo de Golf mentre que altres sectors vitals pel desenvolupaments estan sota descobert. S`HA DE FOMENTAR I CREAR ESTRUCTURES, I NO GRADIOSSOS ESDEVENIMENTS QUE DUREN QUATRE DIES I VALEN MILLIONS D'EUROS! Com a investigadora del CIPF, estic especialment preocupada per les iniciatives polítiques del PP. NO S'HA DE DEIXAR L'INVESTIGACIÓ MORIR. PER FAVOR QUE ES FAÇA ALGO!!!

  • Pingback: infoCOMPROMIS 24/10/2011 | COMPROMÍS-EQUO GODELLA()