Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha registrat una sèrie de preguntes parlamentàries al voltant de la caiguda del sistema informàtic del servei valencià de salut Abucasis.

Segons Oltra “no és la primera vegada que el sistema informàtic dels centres de salut es col•lapsa i provoca greus inconvenients als pacients i als treballadors de la sanitat pública, que també és queixen de què cada vegada Abucasis és més lent”.

“Des de Compromís reclamem al Consell mesures concretes per evitar que decenes de milers de valencians patisquen la molèstia d’un sistema informàtic que no funciona correctament quan van al metge, alguns deixant el seu lloc de treball o ajustant la seua vida per rebre l’atenció mèdica en un dia i una hora determinada”.

Per a Oltra “la gestió del govern del PP està deteriorant greument la sanitat pública, han privatitzat serveis i la gestió d’hospitals sobrecarregant les arques públiques per beneficiar a empreses privades de sanitat, mentre que la sanitat pública no para de sofrir retallades que afecten greument l’atenció dels ciutadans”.