Bota al contingut principal

La candidata número 2 per València de la coalició Compromís-Equo, Cristina Domingo, ha rebutjat hui el programa nuclear amb què el Partit Popular es presenta a estes eleccions generals.

Per a Domingo “apostar per potenciar l’energia nuclear i plantejar allargar la vida de les centrals és un despropòsit que només augmentaria exponencialment el perill de patir un accident nuclear que ja tenim”.

“Des de Compromís-Equo –ha afegit Domingo- estem radicalment en contra d’esta barbaritat, que suposa un atac frontal al medi ambient i a la seguretat de les persones”.

Segons ha assegurat Domingo “la pròxima legislatura defensarem des del Congrés dels Diputats el tancament progressiu de totes les centrals nuclears de l’estat en un calendari que ha de culminar l’any 2020 sense cap central en funcionament.

“Així mateix –ha afegit Domingo- proposarem l’elaboració d’un pla per a substituir la nuclear per energies alternatives renovables i netes que podrien aportar el 100% de la demanda elèctrica de tot l’estat en 2030 i generar al mateix temps més ocupació”.