Anar directament a les notícies

Compromís-Equo alerta de l’enorme perillositat del programa nuclear del PP

Publicat el en Medi Ambient

La candidata número 2 per València de la coalició Compromís-Equo, Cristina Domingo, ha rebutjat hui el programa nuclear amb què el Partit Popular es presenta a estes eleccions generals.

Per a Domingo “apostar per potenciar l’energia nuclear i plantejar allargar la vida de les centrals és un despropòsit que només augmentaria exponencialment el perill de patir un accident nuclear que ja tenim”.

“Des de Compromís-Equo –ha afegit Domingo- estem radicalment en contra d’esta barbaritat, que suposa un atac frontal al medi ambient i a la seguretat de les persones”.

Segons ha assegurat Domingo “la pròxima legislatura defensarem des del Congrés dels Diputats el tancament progressiu de totes les centrals nuclears de l’estat en un calendari que ha de culminar l’any 2020 sense cap central en funcionament.

“Així mateix –ha afegit Domingo- proposarem l’elaboració d’un pla per a substituir la nuclear per energies alternatives renovables i netes que podrien aportar el 100% de la demanda elèctrica de tot l’estat en 2030 i generar al mateix temps més ocupació”.

  • gerardo chiva

    YO NO ENTIENDO EN QUE PIENSA LA GENTE AQUI EN EL PAIS VALENCIÁ Y MENOS AUN EN TODA ESPAÑA CON LO QUE HA PASADO EN JAPÓN Y CON LAS CENTRALES TAN VIEJAS QUE TENEMOS. LA ÚNICA VIA QUE VEO ES LA REDUCCIÓN DEL CONSUMO (HAY MUCHO MARGEN) Y POTENCIAR MÁS AÚN LAS RENOVABLES.

  • Juli Just

    Si se'n vinguera avall el pantà que hi ha més amunt de Cofrents (com va passar amb el de Tous), podria donar-se un cas similar a l'accident e Fukushima.

    En fi, sempre estem igual: les persones al servei de l'economia, i no a l'inrevés.