Anar directament a les notícies

Mira: “60.135 castellonencs aturats li exigeixen responsabilitats al govern de l’estat, del PSOE, i a la Generalitat, del PP”

Publicat el en Economia i Ocupació

El candidat de Compromís diu que “totes aquestes persones haurien de ser la prioritat màxima de l’actuació política del nou govern; en qualsevol cas, seran la principal preocupació de Compromís al parlament de Madrid”.

El cap de llista per Castelló al Congrés dels Diputats per Compromís, Roger Mira, ha assegurat que “la xifra de 60.135 persones aturades a les comarques de Castelló és inadmissible, posa la pell de gallina a qualsevol persona amb una mínima sensibilitat col.lectiva i hauria d’obligar els polítics a prendre una postura decidida per a mirar com siga de disminuir aquesta quantitat. I no ens valen els arguments de la globalitat de la crisi, perquè una cosa és travessar una crisi originada ben lluny de casa nostra, i una altra de ben diferent és que Castelló, una de les zones de l’estat que tenia un menor índex d’atur en època de vaques grasses, haja d’afrontar ara un dels índex d’atur més elevats. O és que al País Basc, per exemple, no hi ha també crisi, i en canvi les xifres d’atur són proporcionalment menys de la meitat que les nostres?”.

Mira ha assegurat que “l’elevada xifra de l’atur a Castelló té uns responsables amb noms i cognoms, i aquests són el govern ixent de l’estat, del PSOE, que ha mantingut una política respecte a l’ocupació absolutament catastròfica, però també la Generalitat Valenciana, en mans del PP, que tampoc no ha sabut actuar amb fermesa per a mantindre els llocs de treball a les nostres poblacions. I, per tant, totes dues formacions haurien ara de ser castigades electoralment pels castellonencs, per haver fallat en una de les seus obligacions més importants com a govern. És per això que Compromís demana a tota la ciutadania indignada amb aquesta situació que ens done la seua confiança, per a que puguem dur a Madrid la veu de Castelló sense filtres d’interessos estatals que condicionen el sentit de les nostres intervencions ni del nostre vot. Des de Compromís volem ser la veu de Castelló a Madrid, sense intermediaris, perquè els nostres interessos són únicament i exclusivament els de les castellonenques i els castellonencs, i no ens plegarem a ordres i decisions que vinguin de fora del nostre territori”.

  • RobinHoodofSherwood

    Benvolgut Roger Mira, t'ho diu una persona que va marxar fa 35 per guayar-se la vida davant la manca d'oportunitats serioses que hi havien. A mes m'han expoliat amb l'Impost de Successions del "Paraíso Fiscal del Levante Español". Crec que en el fons res ha canviat a les terres de Castelló, "Amici Roger questa è la Sicilia di Don Fabrizio Castiglione e la sua camorra". Jo si he canviat, a molt millor, fa 25 anys em vaig doctorar en enginyeria aeroespaial a Alemanya i ara tinc una empresa que ven a tots els governs del mon però professionalment no pense tornar, encara que això no em fa ser un renegat ni un botifler. Cal plantar-los cara per poder canviar alguna cosa a molt llarg terme. Vos faig un vaticini, per poder pagar la Gran Bacanal de la rajola i la festa, tardarem mes de 25 anys. Si no fem res, encara serem mes pobres. Bon dia.

  • Pingback: infoCOMPROMIS 07/11/2011 | COMPROMÍS-EQUO GODELLA()