Anar directament a les notícies

Mollà: “Amb els 300.000 euros que es pagaren a Nóos pels jocs europeus, AFIEM no hauria de tancar serveis per a malalts mentals”

Publicat el en Sanitat i Benestar

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha criticat hui que “l’associació alcoiana de familiars de malalts mentals AFIEM haja de suspendre diversos serveis perquè la Generalitat no paga els 300.000 euros que li deu de les anualitats de 2010 i 2011, la mateixa quantitat que el Govern valencià pagà a l’Instituto Nóos per uns jocs europeus que no es van arribar a celebrar mai”.

Mollà considera que “és vergonyós que la Generalitat estiga asfixiant als dependents perquè ha preferit regalar els nostres diners a una presumpta trama corrupta que invertir-los en prestacions socials”.

En aquest sentit, la diputada autonòmica de Compromís ha assegurat que “aquesta és una mostra més de quines són les prioritats per al Govern del PP, que ha provocat que AFIEM no puga prestar els seus serveis i que deu ja 75 milions d’euros a centres d’atenció de dependents”.

Mireia Mollà ha explicat que “aquesta és una situació insostenible” i ha anunciat que realitzarà una pregunta parlamentària al respecte “per tal de que el Consell explique en què s’han gastat els 300.000 euros que s’haurien d’haver pagat a l’entitat, ja que aquests malalts mentals i els seus familiars mereixen una explicació sobre els seus diners i, sobretot, necessiten que es tornen a posar en marxa aquests serveis”.

“Ara que estem en ple debat de pressupostos de 2012, el PP té a la seua mà fer plenament efectiva l’atenció als dependents garantint els pagaments i no amb les seues receptes de retallades”, ha destacat la diputada de Compromís, que, al mateix temps, ha indicat que “als debats de pressupostos exigirem també explicacions sobre els diners que es deuen, a més de les preguntes parlamentàries que Compromís registra al respecte”.

 • Dentrtt

  Aquestos solo saben furtar i furtar i després no hi ha diners per a res.

 • RobinHoodofSherwood

  Benvolguda Mireia: per favor, deuries llegir la proposta sobre tenir un compte bancari de Compromís on la gent puguem fer donatius per pagar les despeses que tindreu, caldran molts diners per plantar-los cara. Bona nit!

 • I també podriem haver dotat a Benigembla d´un consultori auxiliar digne pel poble, ja que el centre de salut actual és molt deficient pel poble.

 • Rafael Borja

  N'estic d'acord en la proposta de obrir un compte bancari per poder fer aportacions pel cas del juí. en qualsevol cas també podem fer aportacions al compte obert per a ajudar Compromís:

  "Col·labora amb Compromís!
  La nostra única font de finançament són les teues aportacions; eixa independència econòmica ens manté lliures. Si vols contribuïr a la campanya pots fer-ho al següent compte corrent.

  0093 0103 16 0070904166

  La Llei de Finançament dels partits polítics determina que les donacions als partits polítics no es poden fer anònimament; per la qual cosa et demanem que identifiques l’ingrés amb el teu nom, cognoms i document d’identitat."