Bota al contingut principal

La diputada i portaveu d’economia de Compromís, Mireia Mollà, ha manifestat la preocupació del seu grup per les “catastròfiques” xifres d’atur que hui s’han conegut; un augment del 2,6% en febrer fins situar-se en 566.131 els aturats en el País Valencià.

Per a Mollà “l’augment de l’atur està evidenciant el fracàs de la política econòmica del Partit Popular que està centrada únicament en aplicar retallades per a reduir el dèficit. Això lluny de solucionar el greu problema d’atur està empitjorant-lo.”

“El PP ha de deixar de negar l’evidència del fracàs de les mesures neoliberals que agreujaran la nostra situació econòmica, com la reforma laboral que ha portat endavant el govern de Mariano Rajoy que no farà una altra cosa que augmentar l’atur”.

Segons Mollà “calen polítiques d’estímul de l’economia per a superar esta crisi i mentre tant el govern de la Generalitat com el govern central no ho assumisquen i canvien dràsticament el sentit de les seues mesures, lamentablement, la nostra situació econòmica no millorarà i no es crearà ocupació”.