Bota al contingut principal

El síndic de Compromís ha presentat una proposició no de llei en les Corts Valencianes per instar a la Conselleria de Governació, que dirigeix Serafín Castellano, perquè pague els 31 milions d’euros que deuen encara als tres consorcis provincials i que, al mateix temps, invertisca en equipaments i en personal per a millorar el servei i la seguretat de les valencianes i els valencians.

Segons Morera, “els bombers dels tres consorcis provincials estan fent una gran tasca, tenint en compte que la Generalitat els deu diners, que no tenen els equipaments necessaris i també que són pocs per fer front a tot el treball que tenen. Ja ho vam dir en el seu dia, el Consell està incomplint amb la seguretat pública de les valencianes i els valencians i considerem que és més prioritari açò que altres coses que té en l’agenda en Consell”.

 

Morera demana en la seua proposició que la conselleria, “faça efectives la totalitat de les obligacions de pagament que tenen pendents amb els tres consorcis i que s’agilitzen al màxim els tràmits per l’adquisició de nou vestuari i equipaments, com també nous equips per a la xarxa COMDES i de nous vehicles per a atenció de sinistres de primera eixida i forestals”.

 

Per altra banda, el parlamentari valencianista també reclama un augment de la plantilla per a cobrir les necessitats mínimes per donar-li estabilitat al servei, en especial en temporada estival i en les zones costaneres del nostre territori.

 

Segons Morera, “esperem que el PP done el seu suport a esta proposició per tal d’evitar una nova mobilització dels bombers per a reclamar coses que són justes front a la injustícia del Consell de Camps”.