Bota al contingut principal

A Compromís compartim una nova manera de fer política.Junts podem aconseguir els canvis que la nostra societat necessita per fer-la més lliure, més justa i més solidària. I és el nostre desig treballar, des de baix cap a dalt, partint de la nostra gent i de les seues aspiracions. Per això, et convidem a avançar amb nosaltres. A progressar junts. A promoure un canvi junts. Compromís està encapçalat per MésIniciativa i VerdsEquo i per moltes altres persones i col·lectius que participen de la nostra il·lusió per regenerar la política valenciana.

Més-Compromís és l’organització unitària del valencianisme d’esquerres des d’una visió feminista, ecologista, diversa i antifeixista. Un partit que amb una gran herència dels seus predecessors, aglutina la gent que defensa els interessos de poble valencià.

Iniciativa del Poble Valencià (IdPV) es va fundar el 2007 amb una ideologia ecosocialista, d’esquerres, verda i valencianista i amb un missatge de transformació social, de defensa del territori, positiu i d’il·lusió per al poble valencià.

VerdsEquo del País Valencià és una formació política que defén la sostenibilitat ambiental, la participació democràtica, la justícia social, l’equitat i els Drets Humans. Es va fundar a l’any 2014 després de la fusió d’Equo País Valencià i Verds-Esquerra Ecologista, i forma part del Partit Verds Europeu, associació europea de partits verds que treballen per a enfortir una Europa més democràtica, justa i sostenible.