Anar directament a les notícies

Publicat el en Medi Ambient

El Ple del Congrés votarà la setmana que ve la creació d’una comissió d’investigació perquè es depuren les responsabilitats polítiques per les irregularitats del projecto Castor, a petició de Compromís i Units Podemos.

Les formacions van sol·licitar al maig la creació d’una comissió d’investigació perquè s’estudien les irregularitats del projecto Castor després de fer-se públic un document del Ministeri d’Energia que demostra que el concurs públic va ser redactat expressament per adjudicar la concessió a ACS, l’empresa de Florentino Pérez.

En paraules de la diputada de Compromís per la circumscripció de Castelló, Marta Sorlí: “Confiem que PP, PSOE i Ciutadans permeten que es depuren les responsabilitats polítiques derivades de les irregularitats des de l’inici del projecto Castor”

Per a la diputada de Compromís: “des del Maestrat sempre vam advertir que Castor era una estafa per a la ciutadania i projecte perillós per al medi ambient. Per desgràcia, els successius governs prioritzen els interessos de les grans empreses enfront dels dels nostres pobles i comarques”.