Bota al contingut principal

El Ple del Congrés votarà la setmana que ve la creació d’una comissió d’investigació perquè es depuren les responsabilitats polítiques per les irregularitats del projecto Castor, a petició de Compromís i Units Podemos.

Les formacions van sol·licitar al maig la creació d’una comissió d’investigació perquè s’estudien les irregularitats del projecto Castor després de fer-se públic un document del Ministeri d’Energia que demostra que el concurs públic va ser redactat expressament per adjudicar la concessió a ACS, l’empresa de Florentino Pérez.

En paraules de la diputada de Compromís per la circumscripció de Castelló, Marta Sorlí: “Confiem que PP, PSOE i Ciutadans permeten que es depuren les responsabilitats polítiques derivades de les irregularitats des de l’inici del projecto Castor”

Per a la diputada de Compromís: “des del Maestrat sempre vam advertir que Castor era una estafa per a la ciutadania i projecte perillós per al medi ambient. Per desgràcia, els successius governs prioritzen els interessos de les grans empreses enfront dels dels nostres pobles i comarques”.