Bota al contingut principal

La candidata de Compromís a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, i la cap de llista per Alacant, Mireia Mollà han visitat hui la fàbrica de xocolates Valor a la Vila Joiosa, acompanyades per Kika Marchán, candidata de Compromís a l’alcaldia de la capital de la Marina Baixa.

Segons ha assenyalat Oltra “hem vingut a visitar les instal·lacions de xocolates Valor per a evidenciar com les xicotetes i mitjanes empreses són les que, juntament amb els autònoms, sostenen la nostra economia. Són les empreses que generen ocupació i per això són les que necessiten un suport actiu de la política”.

“Front això hem tingut una política econòmica que a qui ha beneficiat és a les empreses de l’IBEX 35, que són les empreses que s’enduen les fàbriques fora, que deslocalitzen, que són ademés les que més frau fiscal realitzen i s’emporten els diners també fora”.

“Nosaltres entenem –ha afegit la candidata de Compromís- que una política industrial responsable ha d’apostar per l’estructura econòmica lligada a les xicotetes i mitjanes empreses i els autònoms que són els que creen treball i riquesa ací”.