Bota al contingut principal

El grup parlamentari Compromís ha valorat l’informe policial fet públic ahir que aporta noves probes sobre el presumpte finançament il·legal del Partit Popular a la Comunitat Valenciana.

 

Per al portaveu de Compromís i secretari general del BLOC, Enric Morera, “este nou informe de la Brigada de Blanqueig de Capitals ve a apuntalar el que ja sabíem i hem vingut denunciant, que el PPCV s’ha finançat il·legalment a través d’empreses constructores adjudicatàries de nombrosos contractes de la Generalitat”.

 

“Francisco Camps i la cúpula del PP estan cada vegada més acorralats i més prompte o més tard acabaran caient. La seua estratègia és dilatar els processos judicials per a què no coincidisquen amb les pròximes eleccions autonòmiques, han renunciat ja a provar la seua innocència per què les proves inculpatòries són molt clares. Camps es dedica únicament a fugir del control polític de l’oposició i eludir les preguntes dels periodistes”.

 

Segons Morera “el PP va idear esta trama de corrupció per tal de perpetuar-se en el poder. El que ha desvelat la investigació judicial ve a provar que l’objectiu del partit que dirigeix Francisco Camps era obtindre un finançament extra molt per damunt de la resta dels partits del País Valencià per assegurar-se les victòries electorals”.

 

“La permissivitat de Mariano Rajoy i la direcció nacional del PP amb tot el que està passant amb el seu partit a terres valencianes els fa còmplices d’este brut assumpte de corrupció política”.

 

“Els greus problemes dels nostres governants autonòmics amb la justícia estan agreujant els efectes de la crisi econòmica, els valencians i valencianes estem pagant el desgovern que patim, no només no hi ha cap mesura provinent de l’executiu valencià per a millorar l’economia i reduir l’atur sinó pel contrari les mateixes finances de la Generalitat no es sostenen per cap lloc i estan en situació de fallida”, ha assegurat el portaveu de Compromís.