Bota al contingut principal

La sectorial “Compromís per la Diversitat” aborda en una taula redona els problemes en les aules per la violència motivada per l’homofòbia.

L’acte, titulat “Escoles sense armaris”, es va celebrar en el Centre cultural Octubre on van intervenir Rosa Climent ( STEPV) Mar Ortega (LAMBDA), Fernanda Pérez(FAPA), Miquel Real (Director IES Rascanya), així com membres de Compromís com a Bàrbara Peris i el diputat de la coalició ecovalencianista, Fran Ferri.

Els membres de la taula van coincidir a apuntar que la formació “és clau” en l’educació per la diversitat i la pluralitat en les aules i en la “necessitat d’institucionalitzar normes que garantisquen la igualtat” i eviten l’assetjament als menors.
 
Des de la sectorial es va criticar durament la falta de polítiques en aquest sentit en els centres educatius ja que aquesta falta de previsions pot generar un tipus de bulling molt concret que, en determinats casos, ha acabat amb suïcidis. Per això, Compromís ha anunciat que es van a engegar iniciatives i proposicions de plans de xoc per a eliminar la LGTBfòbia de les aules.