Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha enviat una comunicació als portaveus del PP i PSOE en el parlament valencià amb la intenció de reunir-se amb ells, “el més aviat possible per a tractar el tema de la reforma de l’estatut”. Des de la formació valencianista, progressista i verda de les Corts volen establir un diàleg “fluid” amb la resta de formacions “per aconseguir un gran consens i fer de l’Estatut Valencià un text modern, vàlid i profitós per a la societat valenciana”.

Hui finalitza el termini per a presentar esmenes i com ja s’ha publicat, des de Compromís han incidit en una sèrie d’esmenes, que, dins del marc constitucional, pretenen “millorar les condicions de finançament i recursos de la Generalitat”, segons ha explicat Enric Morera.

El portaveu valencianista creu que la resposta dels altres síndics, “serà positiva per a fer eixos encontres perquè es tracta d’un tema d’estat per al poble valencià i per això cal un diàleg de totes les formacions i sensibilitats polítiques representades a les Corts Valencianes perquè així ha passat en altres autonomies, que si que han arribat a eixos consensos pel bé dels seus pobles”.