Bota al contingut principal

Enric Morera ha registrat una preguntat per a saber la quantitat total de persones que han estat contractades des de l’any 2003 sense oposició i sense tindre en compte la borsa de treball i els mèrits i capacitats dels aspirants. Canal 9 és “la televisió més deficitària, més endeutada i més manipulada de totes les democràcies occidentals de la història”.

El grup parlamentari Compromís continua amb la seua defensa dels diners públics de les valencianes i els valencians i la investigació per a saber què fan dels fons públics les conselleries i empreses públiques. RTVV, com és sabut, és la societat pública que més deute té i, al dia de hui, continuen passant coses estranyes en la radiotelevisió valenciana de les quals no donen respostes els seus màxims dirigents.

El portaveu valencianista de les Corts, Enric Morera, ha presentat una pregunta de la que, segons comenta Morera, “segurament no s’obtindrà una resposta clara, satisfactòria i a temps, però és obligació nostra fer-la per a defensar el bon ús dels diners públics i la dignitat de la radiotelevisió pública, una dignitat que no té des de fa molts anys”. La tercera força política en el parlament valencià vol aclarir la quantitat total de persones que han estat contractades per l’ens públic des de l’any 2003 i que no han accedit als seus llocs de treball ni per oposició, ni per borsa de treball, ni tenint en compte les mèrits i capacitats.

Segons Morera, “la Generalitat s’ha convertit en una ETT de col·locació de gent amb carnet del PP i això és cosa sabuda per tot el món. Camps té un exèrcit d’assessors, com hem denunciat en les Corts i el seu aparell principal de propaganda i agitació política, Canal 9, està ple de gent que ha accedit al seu lloc de treball també per una designació directa”.

El parlamentari valencianista ha insistit que si cal un Expedient de Regulació d’Ocupació en RTVV, “és en el referent als alts càrrecs, directius, assessors, comissaris polítics i familiars, amics, coneguts, veïns i saludats dels dirigents del PP que han estat posats a dit, perjudicant així a persones més vàlides, a bons professionals i fent més gran el forat econòmic que té la televisió més deficitària, més endeutada i més manipulada de totes les democràcies occidentals de la història”.

Morera creu que la seua pregunta parlamentària, “no tindrà resposta i si en té, no serà creïble, com totes les respostes que ens han donat fins ara, i això que o bé el president o qualsevol conseller podrien fer bones respostes amb 300 assessors que tenen al seu càrrec”.