Bota al contingut principal

La portaveu adjunta del grup parlamentari Compromís, Mónica Oltra, ha registrat una petició de documentació i una sèrie de preguntes al Consell en Les Corts al voltant de l’acte que el Partit Popular organitzà en l’auditori superior del Palau de les Arts el passat 1 de març.

Segons ha assenyalat Oltra “el finançament del Partit Popular està sota sospita i en eixe sentit el possible finançament irregular d’actes electorals d’este partit està sent objecte d’investigació judicial”.

“Per este motiu – ha afegit la parlamentària de Compromís- reclamem al Consell les factures que el Partit Popular ha hagut d’abonar per la realització de l’acte polític de l’1 de març al Palau de les Arts”.

Així mateix, Oltra demana al Consell que informe sobre quin és el preu per la utilització de l’auditori superior del Palau de les Arts, quina és la quantitat pagada pel Partit Popular per la utilització d’este auditori, en quina data ha fet efectiu el pagament i si el Partit Popular ha dipositat alguna fiança pel seu ús.

“Des de Compromís reclamem que el govern de Francisco Camps atenga la nostra petició el més ràpid possible tenint en compte que la legislatura està arribant a la seua fi i que demostre així un propòsit d’esmena a la manca de transparència que ha caracteritzat la seua acció de govern”.

“Atenent la nostra petició el President Camps té una oportunitat inigualable de demostrar que la firma d’un document del seu partit contra la corrupció el passat dissabte no va ser més que una escenificació hipòcrita”, ha conclòs Oltra.