Bota al contingut principal

El portaveu del grup parlamentari Compromís, Enric Morera, considera que l’escrit de defensa del president de la Generalitat en el cas Gürtel, evidencia que “va faltar a la veritat”, perquè admet que coneixia des de 2002 a Álvaro Pérez “El Bigotes”, encara que en l’hemicicle de les Corts va dir, davant tota la cambra que “no el coneixia”.

El parlamentari valencianista ha fet estes declaracions després de la Junta de Portaveus de les Corts i de conéixer l’escrit de conclusions presentat per Camps en la causa oberta contra ell per un delicte de suborn impropi, en el qual sol·licita l’arxivament de les actuacions. Segons Morera, “l’escrit ha reconegut que va faltar a la veritat a tots els valencians en les Corts, i ací estan els diaris de sessió. Va dir que no coneixia a Álvaro Pérez, però és evident que el coneix, com afirma en est escrit”.

Per al portaveu de Compromís, “allò realment important d’esta causa és el desastre polític i social que ha generat un Consell més preocupat per defensar-se judicialment i per ser perdonat pel president del PP, Mariano Rajoy, que per treballar pels seus ciutadans”.

Que tot un poble haja de patir per culpa d’una persona és alguna cosa absolutament negatiu; algú li hauria de fer vore que no està capacitat per a seguir liderant la Generalitat”, ha advertit Morera.