Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís, Enric Morera, ha assegurat que tornarà a preguntar al Consell pel cost de l’Open de Tenis de València, perquè la resposta rebuda, “no és gens convincent i, a més a més, al ser anterior a la signatura de Camps del codi ètic i contra la corrupció del PP, és possible que ara sí que ens donen les dades de tot el que ha costat eixe esdeveniment”.

Segons ha informat Morera, “una vegada més, el Consell torna fer contractes privats i confidencials i això no és ser transparent. Pot semblar bé o no que es facen eixos esdeveniments i caldria que una entitat independent quantificara el que aporta o no aporta a l’economia valenciana perquè si no aporta res, amb 575.000 desocupats, els diners que no sabem quants són, es deurien de destinar a coses més productives”.

No obstant això, Morera considera que, “ara que estem finalitzant la legislatura no esperem un canvi de model d’actuació perquè el govern de Camps es troba molt còmode ocultant dades, signant contractes privats i confidencials, pagant a no sabem qui ni tampoc com i després passa el que passa”.

Per al parlamentari valencianista i cap de llista de la Coalició Compromís a la Presidència de la Generalitat, “el president del PP, Mariano Rajoy, hauria de ser sabedor de com les gasten i com responen els seus subordinats de València, que estan incomplint el codi ètic i contra la corrupció signat pel mateix president del Consell, la qual cosa demostra que Rajoy tampoc és molt de fiar per permetre esta classe d’actuacions”.

Morera ha dit que des del seu grup parlamentari es tornarà a preguntar pel cost total de l’Open de Tenis perquè des de Compromís “no anem a permetre ni una resposta absurda més”.