Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha assenyalat aquest dissabte que la “falta de col·laboració” de l’expresident de la Generalitat Francisco Camps, que “està posant molts problemes a la Justícia”, evidencia “la gran culpa que té o que sent amb el saqueig de Nóos”.

Així s’ha pronunciat Morera després de conèixer-se que el Jutjat d’Instrucció número 3 de Palma no ha localitzat, ni en el seu domicili, ni per telèfon, a Francisco Camps, per la qual cosa no descarta la possibilitat de suspendre la seua declaració com a testimoni prevista per a aquest diumenge per a respondre per escrit a les preguntes que li han formulat les diferents parts del ‘cas Nóos’.

Segons el portaveu de Compromís, “el fet de voler respondre per escrit ja és greu, ja que Camps només oferirà la seua versió dels fets i no acceptarà preguntes, per la qual cosa es veu la seua falta d’interès per col·laborar amb la justícia”.

“La falta de col·laboració i la seua desaparició no ajuden gens per a saber què s’ha fet amb els diners públics dels valencians ni per a restablir la dignitat de les institucions valencianes, unes institucions molt perjudicades per persones com Camps”, ha asseverat.