Bota al contingut principal

La coalició Compromís ha emplaçat hui públicament a la resta de grups de l’oposició, PSPV i EU, a bloquejar en Les Corts la renovació del consell d’administració de RTVV.

Segons ha assegurat la diputada de Compromís Mónica Oltra “per a la renovació del consell d’administració de RTVV són necessàries les dos terceres parts dels vots de la càmera, per tant els grups de l’oposició podem realitzar un bloqueig parlamentari per a intentar forçar al PP a pactar una gestió democràtica d’este ens públic, amb l’elecció d’un director o directora que gestione de manera independent i plural RTVV”.

“Des de Compromís plantegem que este bloqueig es mantinga fins la constitució del Consell de l’Audiovisual previst en la normativa estatutària. Del que es tracta en definitiva és de què es done compliment al dret que tenen els ciutadans a una informació veraç i a uns mitjans de comunicació públics que reflestisquen la diversitat política i social que contribueix a conformar una opinió pública lliure”.

“Des de l’oposició hem de passar de la queixa, de dir que RTVV és el NODO del PP, a l’acció i esta és una bona manera de demostrar que els grups de l’oposició davant esta situació de control i manipulació dels mitjans públics volem actuar amb totes les eines de què disposem”, ha conclòs Oltra.