Bota al contingut principal

La diputada de Compromís, Mónica Oltra, s’ha referit hui a les declaracions públiques realitzades pel vicepresident del Consell Juan Cotino qui anuncià que grups inversors del Golf Pèrsic volen invertir fortes quantitats de diners a la Comunitat Valenciana i explicà un projecte per a Alzira d’un camp de golf i uns hotels tipus Hilton.

            

Segons Oltra “en una situació econòmica com la que estem patint l’anunci de Cotino no serveix per a res més que per a enganyar la gent. El que menys necessitem ara és que el PP porte més golfos a la nostra terra a fer negoci a costa de l’erari públic, pareix que no han escarmentat amb el que ha passat amb els seus amics de la Gürtel”.

 

“A pesar de l’evident fracàs de la seua política d’aparador, des del PP s’encaboten a continuar promovent l’economia especulativa i del pelotazo. Algú es creu que després que haguera de tancar el Hilton a València o el Sidi Saler ara es van a construir més hotels de luxe? Anunciar un projecte així és burlar-se dels ciutadans”.

 

“El que necessita la nostra comunitat és que des del govern autonòmic s’aposte per l’economia real desenrotllant la nostra indústria, la nostra agricultura i el nostre sector servicis alhora que s’apliquen polítiques actives per a la creació d’ocupació”, ha conclòs Oltra.