Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera considera que la designació de Luis Redondo com a director de Canal 9, “és millor notícia que l’anterior candidat que volien posar, perquè Redondo és un professional de la casa. Ara bé, esperem que amb ell comence una nova etapa en la qual es respecte i es potencie l’ús del valencià, s’ataque amb decisió al deute del canal i es democratitze la televisió pública valenciana pel bé de la nostra societat”.

Morera ha declarat que un perfil professional com el de Redondo, “és el que necessita Canal 9, però ara cal que el nou director sàpiga traçar les línies roges que separen la informació de la manipulació i que faça tot el possible per desmarcar el principal canal de la radiotelevisió pública del gabinet de premsa del PP. Si ho fa així, avance que el nou director comptarà amb el nostre suport”.

Des de Compromís consideren que Redondo, “té ara la responsabilitat de fer que Canal 9 recupere el prestigi i la credibilitat que ha perdut en estos anys, encara que sabem que no és una tasca fàcil i que tindrà moltes pressions per part de l’aparell polític que dirigeix l’ens, però esperem que la professionalitat comence a triomfar, d’una vegada per totes, a la manipulació i ús partidista dels mitjans públics, a la qual ens té tan acostumats els diferents governs del PP”, segons Morera.