Bota al contingut principal

La diputada de Compromís, Mónica Oltra, s’ha referit hui a l’avançament del procés judicial del cas Gürtel, en una de les causes del qual està imputat el President de la Generalitat Francisco Camps.

 Per a Oltra “la situació del President Camps és insostenible i cada vegada queda més clar no només que no acabarà la legislatura sinó que té els dies contats. El procés per l’anomenat tema dels trages està avançant ja inexorablement i no és compatible estar encausat en una causa penal i ser President de la Generalitat”.

 Segons la parlamentària de Compromís “el President Camps hauria d’haver dimitit ja fa molt de temps, si li queda encara un poc de dignitat hauria de deixar el càrrec per afrontar este procés com un ciutadà més i no embrutar la imatge de la institució que presideix”.

 “Si no és el mateix Camps qui deixa el càrrec per iniciativa pròpia ha de ser el seu partit qui el force a dimitir perquè el nostre sistema democràtic no es pot permetre veure un President assegut a la banqueta dels acusats per una causa vinculada al cas de corrupció més greu de la nostra història”, ha conclòs Oltra.