Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, s’ha referit hui al nou informe d’Hisenda sobre el cas Gürtel que “ve a apuntalar el que ja sabíem i hem vingut denunciant, que el Partit Popular s’ha finançat il·legalment a través d’empreses constructores adjudicatàries de nombrosos contractes de la Generalitat”.

 Oltra ha assegurat que l’informe de l’Agència Tributària encarregat pel jutge Pedreira posa de relleu que la justícia avança en la investigació i que “la part dels trages del president de la Generalitat i del PPCV, Francisco Camps, encara que es jutge per separat, és simplement la guinda del pastís, és a dir, que hi ha finançament il·legal darrere de tota esta trama”.

 “Evidentment, una trama no es munta per a regalar quatre trages”, ha afegit Oltra, per a qui s’evidencia també “el nivell de podridura del PP i les connivències de Rajoy amb este brut assumpte. El PP va idear esta trama de corrupció per a perpetuar-se en el poder. El que ha desvelat la investigació judicial i ve a ratificar este nou informe d’Hisenda és que l’objectiu del partit que dirigeix Francisco Camps era obtindre un finançament extra molt per damunt de la resta dels partits del País Valencià per assegurar-se les victòries electorals”.

“La permissivitat de Mariano Rajoy i la direcció nacional del PP amb tot el que està passant amb el seu partit a terres valencianes els fa còmplices d’este cas de corrupció política, ja que els ha convingut mirar cap a un altre costat perquè amb finançament il·legal és més fàcil guanyar les eleccions”, ha conclòs Oltra.