Anar directament a les notícies

Burjassot concedeix la llicència per a la rehabilitació del col·legi Sant Joan de Ribera

Publicat el en Governs amb Compromís

L’Ajuntament de Burjassot ha aprovat, en Junta de Govern, la concessió de la llicència a la Conselleria d’Educació per a les obres de l’edifici central del col·legi Sant Joan de Ribera després de la millora del projecte que atén les peticions presentades pel Consistori.

Després de la presentació del projecte de rehabilitació, l’equip de Govern va sol·licitar a la Conselleria que incloguera en el citat projecte obres que no s’havien contemplat en el mateix, tals com la inclusió de l’escala d’incendis, així com l’aïllament tèrmic de l’edifici a través del canvi de portes i finestres.

Atenent a la demanda del Consistori, la Conselleria ha presentat en aquests dies un projecte complementari en el qual s’inclouen les citades millores sol·licitades per l’Equip de Govern. Així, la llicència d’obres concedida per l’ajuntament suposarà la millora de l’edifici central del col·legi ja que es substituirà la coberta, es reforçaran les estructures dels pilars, se substituirà la fonamentació i els paviments de la planta baixa, es repararan les humitats i es millorarà la xarxa de sanejament, la lampisteria, la calefacció i la instal·lació elèctrica a més de procedir a la pintura de la façana i de l’interior de l’edifici.

A més, i tal com s’ha assenyalat, se substituiran portes i finestres, en les quals es posaran llepes i no persianes, i es demoliran els banys de la planta baixa i de la primera planta per a construir la nova escala d’incendis, executant també noves condícies en ambdues plantes.

L’equip de Govern de Burjassot s’ha mostrat satisfet pel nou projecte presentat per Conselleria que contempla les demandes municipals i que va més enllà de la simple substitució de la coberta.

Així mateix, recorda a Conselleria que encara està pendent el projecte de construcció de l’aulari annexe als edificis actuals ja que, des de l’ajuntament ja s’ha dut a terme la demolició de l’edifici contigu al centre, ho va fer durant les vacances de Nadal, i el solar ja està en condicions d’acollir l’obra una vegada Conselleria present el projecte per a executar-la.