Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha registrat una bateria de preguntes en Les Corts per a reclamar explicacions per la publicació per part de la Conselleria d’Educació d’un llibre de gran format titulat ‘Gestión de dos legislaturas 2003-2011’.

Es tracta d’una publicació de tres-centes pàgines a color en la qual de les 74 fotografies que conté en 31 apareix l’anterior conseller d’Educació Alejandro Font de Mora, a més d’altres on apareix l’expresident Camps o el candidat del PP per València en estes eleccions generals, Esteban González Pons.

Per a Oltra “este llibre és un escàndol perquè està dedicat única i exclusivament a fer propaganda del Partit Popular, quan després no hi ha diners per a pagar les despeses ordinàries dels centres educatius i no hi ha diners per a invertir en millorar la qualitat de la nostra educació”.

Segons la diputada de Compromís “no existeix cap interés públic en l’edició d’un llibre com este, es tracta només de malversar uns diners de tots i totes en benefici del Partit Popular”.

“Des de Compromís exigim la retirada immediata d’este llibre. A més reclamem saber quin ha sigut el cost de realitzar-lo i enviar-lo, el nombre d’exemplars que s’han editat, on s’han repartit i el criteri que s’ha seguit a l’hora de fer-lo”.

“Este despropòsit de llibre, en el qual es manipula la realitat, és una mostra més de la vergonyosa obsessió dels dirigents del Partit Popular en gastar-se els diners públics de manera propagandística buscant únicament el rèdit partidista”, ha conclòs Oltra.