Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha qualificat hui d’absolutament intolerable que l’alcaldessa de Dénia, Ana Kringe, haja obert expedient disciplinari al tècnic de Promoció del Valencià del seu Ajuntament per haver realitzat un informe advertint que s’estava incomplint la llei perquè la retolació de les noves senyals urbanes està exclusivament en castellà.

Per a Oltra “estem davant d’una persecució a un funcionari que l’únic que ha fet és la seua feina correctament, una actitud rebutjable i més encara quan és realitzada per la màxima representant d’una corporació local. Amb esta actuació Kringre està demostrant uns tics totalitaris i poc democràtics que malauradament comparteix amb alguns altres dirigents del PP”.

“Des de Compromís anem a presentar iniciatives en Les Corts per a exigir al Consell que actue davant esta situació de vulneració de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià per part de l’Ajuntament de Dénia”.

“Una vulneració de la normativa valenciana en la retolació de la capital de la Marina Alta que també ha denunciat la Sindicatura de Greuges i que en compte de provocar una rectificació de l’equip de govern de Dénia o un requeriment per part del Consell per a què es complisca la llei està comportant la vergonyosa persecució d’un funcionari per fer bé la seua feina”, ha conclòs Oltra.