Anar directament a les notícies

Xambó: “Anem a exigir la destitució de tots els responsables de la manipulació informativa de RTVV”

Publicat el en Llibertat i Igualtat

El representant de Compromís al Consell d’Administració de RTVV, Rafa Xambó, ha informat que des de la seua formació van a animar a la resta de consellers “a prendre totes les mesures, per dràstiques que siguen, per apartar d’una vegada per totes a tots els comissaris polítics responsables de la manipulació dels informatius de Canal 9”.

Xambó ha fet estes declaracions després de comprovar el vídeo dels informatius de migdia de Canal 9, “en el qual s’ha fet una manipulació brutal de la intervenció del diputat de Compromís, Joan Baldoví, qui ha parlat molt clarament de tots els casos de corrupció dels quals són protagonistes els càrrecs públics del PP i, en compte de traure eixe tall de Baldoví, han tret un altre, en el que parlava de la reforma de la llei electoral, però la resposta que han tret de Rajoy si que ha estat dels comentaris de corrupció i, a més a més, han dit en la peça que el president del Govern ha fet una encesa defensa de la Comunitat, quan en realitat defensava a tots els presumptes delinqüents del PP que estan en la banqueta dels acusats en estos moments per casos de corrupció i de suborn”.

El conseller de Compromís a RTVV ha informat que demanarà als seus companys i companyes del consell d’administració “un esforç per a fer fora dels mitjans de comunicació públics a tots els manipuladors i intoxicadors que han fet que la nostra corporació tinga una imatge penosa i siga referència en tot allò que no s’ha de fer des de l’ètica i la professionalitat periodística i ara és possible fer-los fora perquè és la nostra responsabilitat com a consellers preocupats per la dignitat i la viabilitat de RTVV, que amb el PP és impossible”.

 • QuantaGentola

  http://www.lasprovincias.es/rc/20111220/mas-actua

  A Las Provincias fan un resum de tots els que han parlat hui. Trobeu que falta algú? Fixeu-vos bé. Està clar que són una empresa privada però…

 • Valencià

  Una empresa privada…que viu de subvencions de l'estat, no ho oblidem.

 • Dentrtt

  Estic indignat. Teniu que fer un boicot absolut a aquesta secta de RTVV.

 • RobinHoodofSherwood

  Joan: He vist el debat i me'n he adonat que Marianico no t'ha contestat al tema de la factura impagada. Endavant, hem de fer fora a tots eixos corrupts. Ja cauran, temps al temps.

 • Samir

  A la web de rtvv, arriben a dir que "Rajoy defensa la comunitat valenciana dels atacs de Baldoví", tanta manipulació em posa malalt.

 • manolisa

  SÓLO LA UNIÓN DE NUESTRA PALABRA PUEDE HACER FRENTE , nos van a perseguir hasta la saciedad

 • Jaume

  Heu vist això? http://www.linformatiu.com/opinio/detalle/articul
  Si és veritat, és el moment de fer coses. Espere que vosatres/nosaltres + PSOE +EUPV siguem capaços de posar per davant l'interés general que el partidista o particular.

 • Victor

  La imbecilitat dels manipuladors de Canal Fem és tan gran que encara no saben que vivim a l'era de la informació i que disposem d'internet amb els correus eletrònics,els youtube,els facebook i altres ferramentes que descobreixen les misèries d'aquesta televisioneta antivalenciana i sempre al servei dels madataris del la "meseta española".

  Són uns estúpids que encara viuen al temps del N O D O.

Imatge destacada
Llibertat i Igualtat TWITTER