Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha afirmat hui que “les receptes per a eixir de la crisi posades en marxa durant l’anterior legislatura pel PSOE i que ara esta aplicant el PP, basades en el foment de la temporalitat laboral i les retallades, només ens porten més atur i més precarietat, com demostren les estadístiques”.

Mollà ha realitzat estes declaracions en conèixer que les comarques d’Alacant han assolit un nou rècord en la xifra de parats, que, amb un increment de 1.796 persones durant el mes de desembre, arriba ja als 214.734 desocupats.

La diputada autonòmica ha explicat que “aquestes dades evidencien el fracàs de la reforma laboral i fan palès també que la precarització del treball, aspecte en el que som líders a Alacant i a la resta del País Valencià, no comporta més ocupació, sinó pitjors condicions de treball, res més”.

“A aquest territori el PP ens ha fet experts en treballs temporals i, casualment, registrem uns dels majors índexs d’atur de tot l’Estat, per tant, és increïble que el president del Govern, Mariano Rajoy, seguisca apostant per aquestes mesures, en lloc d’impulsar un treball digne i de qualitat”, ha apuntat Mollà.

La diputada de Compromís ha lamentat que “l’únic que hem escoltat de Rajoy són les ferotges retallades que pretén posar en marxa i que afecten a la gran part de la ciutadania i no mesures concretes per l’ocupació, mentre la taxa d’aturats no fa més que engreixar-se i l’economia s’estanca més i més”.

“Les comarques d’Alacant necessiten un impuls per modernitzar la seua indústria tradicional i fer-la més competitiva, desestacionalitzar la seua oferta turística, apostar pels nous jaciments d’ocupació com les energies renovables, per la seua agricultura i parar especial atenció als joves, la meitat dels quals es troben sense feina; es necessiten mesures actives d’ocupació i no més precarietat i més retallades”, ha assenyalat Mireia Mollà.